Zsaluzia

termek1-2

A zsaluziák a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik. A lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. Alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

A CLIMAX zsaluzia, a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes. A lamellák dőlésszögének állításával a fény áramlása egyedileg szabályozható.

Általános információk:

A megvezetés lehet: sínes illetve sodronyköteles

A lamella típusai:

  • peremezetlen: F-80, EXT-50:

c-zsaluzia-sodronyos-1-600A peremezetlen lamellák optimális gyűjtési magasságot biztosítanak az ablakkávába történő beépítés esetén.

  • peremezett: C-80, C-80CC

A peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezése fokozza. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A C-80 CC típus esetén a gyűjtési magasság 20% csökkenthető.

  • Z lamella: Z-90, Z-70

z-zsaluzia-kulsotokos-vezetosines-1-600Az alakos peremezésnek köszönthetően ez a lamella típus fokozott szélállósággal rendelkezik. A lamellák speciális gumírozással vannak ellátva biztosítva a tökéletesebb fényzárást és működési komfortot.

Önhordó kivitelű zsaluzia:

A standard megoldástól eltérően az önhordó zsaluzia esetében a fejsínt lefutó sínek tartják, amely rögzíthető az ablakra és homlokzatra is.

Tokszerkezetek:

  • szögletesek (L, U tok) vagy ívesek (Íves, alul íves)
  • vakolható tokszerkezet redőnytokos

Működtetés szempontjából:

  • zsinóros (csak EXT-50 típus esetén)
  • tekerőkaros
  • motoros

 zsaluzia1

 

» Katalógus letöltés

» Climax zsaluzia árlista letöltés