Szúnyogháló

Keretes Nyíló szúnyogháló ajtó

szunyoghalo-nyiloA szúnyogháló ajtó úgy lett kifejlesztve, hogy kielégítse a folytonosan fejlődő piac igényeit, alkalmazkodik a legfontosabb változásokhoz és az intelligens megoldásokhoz, egyesíti a fejlesztést és a kiváló működést anélkül, hogy az ezzel járó költségek növekednének, figyelembe véve az ár és érték arányát.

A szúnyogháló ajtó kiváló minőségű anyagból készül, ami megkülönbözteti a hasonló termékektől: az extrudált festett alumínium profil, a strapabíró PVC-vel bevont üvegszálas szúnyogháló és a tartós műanyag kiegészítők, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak. Ezek a kiváló minőségű anyagok teszik lehetővé, hogy a szúnyogháló ajtó az idő múlásával ne veszítsen minőségéből, így időállóvá válik. Az ablakokra és ajtókra egyaránt felszerelhető. (horizontálisan és vertikálisan). Minden modellhez rendelkezésre állnak az összeállításhoz szükséges tartozékok. A keretprofilhoz tartozékként adjuk a típushoz megfelelő kefetömítést,  továbbá a szalagmágnest.

 

Anyaga:

Alumínium szerkezet 13×23 mm , üvegszálas szúnyogháló

Alkalmazása:

Strapabíró erős, extrudált vázszerkezet, biztosítva a hosszantartó tökéletes működést. Kiválóan illeszkedik minden ajtó típushoz (műanyag, fa, fém). Szimpla ill. dupla szárnyas  kivitelben készül. Szerelése kívülről történik. Szerelhető nyílászáróra és redőnylefutóra egyaránt.

Rugós zsanérral is rendelhető.

 

Választható színek:

  • Szerkezet szín: Fehér, Barna, RAL, Renolit
  • Háló szín: szürke, fekete, fehér

 

Ajánlott méret határok:

  • szélesség: 1400 mm
  • magasság: 2400 mm

 

Zsanéros Nyíló szúnyogháló ajtó

image004-3Anyaga:

Alumínium szerkezet 40×20 mm , üvegszálas szúnyogháló

Alkalmazása:

Strapabíró erős, extrudált vázszerkezet, biztosítva a hosszantartó tökéletes működést. Kiválóan illeszkedik minden ajtó típushoz (műanyag, fa, fém). Szimpla ill. dupla szárnyas  kivitelben készül. Szerelése kívülről történik. Szerelhető nyílászáróra és redőnylefutóra egyaránt. Redőny lefutóra szerelt kétszárnyas kivitel nem gyártható középen felnyíló ajtóra.

 Rugós zsanérral is rendelhető.

 

Választható színek:

  • Szerkezet szín: Fehér, Barna, RAL, Renolit
  • Háló szín: szürke, fekete, fehér

 

Ajánlott méret határok:

  • szélesség: 1800 mm
  • magasság: 2400 mm